Fjell og ski

Kombiner alpetur med Provence-sol!

Er du litt skigal eller glad i å vandre i fjellene, kan en ferie til Villa Hadrian lett kombineres med en tur i Alpes Maritime (i prinsipp de sydligste alpene mot Italia). På Isola2000 kan du gå på ski, enda det bare er 1 times kjøring fra Nice. Fra Villa Hadrian bør du beregne 2,5 timer til Isola 2000. Siden Isola ikke ligger så høyt, er nok beste tid for å gå på ski der i januar - slutten av februar.


Les mer på nettsidene til Isola 2000 >

Bilde: www.isola2000.com

Prøv sommerski


Har du noen gang tenkt på at du en dag ville stå i en skiheiskø kl 0600 om morgen? Det anbefales! Å oppleve sommerski i alpene er noe helt fantastisk. Bakkene åpner kl 0700 før solen får tatt skikkelig, og like etter lunsj er skikjøringen over. Da nyter du resten av dagen på toppen mens kroppen får hvile til neste dag.


I Tignes like ved Val d'Isere er det sommerskimuligheter. Det samme er mulig i Zermatt men da blir reisen noe lengre.


Et reiseforslag er:

Fly til Geneve. Hent leiebil der. Kjør i ca. 3 timer til Tignes og stå ski 2-3 dager. Du får leid bra ski i Tignes. Kjør 6,5 timer sydover til Villa Hadrian og tilbring 1-2 uker i solen. Det beste av to verdner. Når du er ferdig med oppholdet i Villa Hadrian leverer du leiebilen i Nice (kjøretur 1time 15 min).

ViaMichelin

For å kunne planlegge bilturer i Europa, anbefales å bruke Via Michelin sine nettsider eller App.

www.viamichelin.com


Copyright @ All Rights Reserved

kr 12.000-25.000