Reisetips

Mat og vin

Her i hjertet a Provence lages rosévin, oliven, og trøfler. Gourmet-opplevelsene står i kø.


La os enkelt nevne noen restauranter inne 10-30 min kjøretur: Bastide de la Tourtour, L'Oustau i Flayosc, La Salle a manger i Flayosc, Chez Bruno (3 Michelin-stjerner).


Du bør også besøke flere av de lokale vinprodusenter. I tillegg til å lage gode viner, er disse vingårdene vakre. Les mer om vingårder >

Oppdag Provence

Provence har alt enten du vil være sprek og i farta, eller bare nyte alt  det de lokale produsentene har å tilby. Hver dag er det et marked i en nærliggede landsby. Å se på eller padle i elven i Gorges de Verdon anbefales. Eller kombinere turen hit med en tur i alpene på sommerski? Sjekk også oversikten over de mest kjente arrangementene >

Provencalske markeder


Hver formiddag finner du et provencalsk marked i en landsby i nærheten.


De fleste landsbyene har et provencalsk matmarked der du kan kjøpe fersk frukt, grønnsaker, lokal spekemat, oster, tapenade og olivenoljer. I tillegg har du dager da det er mer spesialisert på brukt, kunst, keramikk, antikviteter m.m.

Full oversikt over markedene i nærheten >

Ski, sykling, golf og tennis


Franskmenn er vant til syklister og deler veien. Flayosc er et flott utgangspunkt for langturer.


På Villa Hadrian finner du sykler til låns, tennisracketer, nytt bordtennis bord og stor trampoline, i tillegg til et 12 meter langt basseng. Nok til å holde deg i form gjennom noen smakfulle dager. 20 min unna har du nærmeste golfbane.

Få oversikten over de nærmeste golfbanene >


Copyright @ All Rights Reserved

kr 12.000-25.000