Betingelser

Betingelser

Villa Hadrian er et privateid feriehus. Det har tilhørt familien Skaug i 22 år og har nylig vært igjennom et generasjonsskifte. Eier i dag er Kristin Skaug, med mann og små barn. Huset brukes av familien hele året i tillegg til å leies ut store deler av vår/sommer-halvåret.

 

Når du leier Villa Hadrian signerer vi en gjensidig avtale. Denne beskriver leieforholdet, overtagelse, pris m.m. Kontrakt sendes ved nærmere avtale. Når det kommer til betaling, betales et forskudd på 25% av leien (minimum kr 10.000) senest innen 14 dager etter kontraktsinngåelse. Restbeløp betales senest mandag 1.april. Skader påført under leieforholdet vil det kreves erstatning for (har dog ikke vært en situasjon vi har opplevd enda).

 

VANLIGE SPØRSMÅL MED SVAR:

 

1.      Er vask inkludert?

 

I leieprisen du får oppgitt er også normal vask ved avreise inkludert. Det er allikevel noen ting du må sørge for selv: Søppel og tomgods må tømmes og fjernes. Kjøleskap/fryser må tømmes. Oppvask må være tatt og ryddet vekk. Sengetøy tatt av de brukte sengene. På denne måten sparer vaskehjelpen betydelig med tid (og koster mindre). Skulle huset være betydelig mer skittent enn etter en normal uke, påfører dette ekstraarbeide som vi belaster deg og faktuerer for. Eksempel på dette kan være at grillen ikke er tømt, mye matrester eller lignende. Jeg ønsker presisere at dette har vi fortsatt til gode å oppleve.

 

2.      Kan vi ha med hund?

 

Dette må vi avtale nærmere. Det vi er mest opptatt av i så tilfelle er at hunder og dyr skal ikke opp i svømmebassenget. Videre er det hygiene i haven. Det være sagt: Famlien har selv har hatt stor hund med på ferie her, uten problemer. Dog er det veldig varmt for en hund som er vant til kjøligere klima. Haven er inngjerdet, like mye for å holde barn og hund innenfor som for å holde uvedkommende mennesker og dyr unna.

 

3.      Er det sengetøy og håndkler der?

 

På hvert rom finner du 1 stort bassenghåndkle, 1 stort dusjhpndkle og et håndhåndle. Vennligst ikke ta med håndekler til stranden da disse ofte får mye sand i seg og kan ødelegge vaskemaskinen senere.

 

4.    WIFI, internett, musikk, Nintento WII, Chrome etc

Ja, vi har wifi installert men vennligst merk at det ikke er samme hastighet som i Norge. Her nede er det fortsatt ADSL. Ønsker du laste ned filmer fra Netflix etc, anbefales at dette gjøres hjemmeifra. Hvis alle gjester er pålogget samtidig blir det tregt nett.

Nettet kan være nede ifm. sterke høsttormer og trær som faller over ledninger (har kun skjedd 2 ganger på 22 år).

Mobilt nett er heller ikke like raskt som hjemme, men streame Tour de France via TV2 Sumo virket fint siste par år. Andre ting du kan låne på huset er trådløse høytalere (Bluetooth), stereo, TV, dvd/blueray-spiller (noen baby/barne-tegnefilmer ligger der), Chome-cast for nett-tv (streame fra ipad og lignende) og en eldre Nintendo WII med et par populære spill som Super Mario og Donkey Kong.

 

5.      Har vi huset og eiendommen for oss selv hele tiden?

 

Ja, men med ett forbehold: Våre service-medarbeidere.

Vi har engasjert et basseng-firma for å sikre at bassenget til enhver tid har riktig ph-verdi, at bassenget fungerer fint, er rent etc. I perioder med mye vind eller der temperaturen endres mye kan disse forholdene endre seg fort. Da kommer etc. I perioder med mye vind eller der temperaturen endres mye kan disse forholdene endre seg fort. Da kommer bassengmannen (en hyggelig mann) en veldig kort tur innom, ofte helt ubemerket. Han har ikke nøkkel til huset og trenger ikke det. Alt tilkyttet bassenget er rundt eller under bassenget.

Videre har vi service-folk som tar seg av haven. Hun som har hovedansvaret, er også den som tar seg av utvaskingen. Det kan være hun kommer innom huset 2-3 timer en dag for å klippe gresset. Dette kan også avtales på forhånd for at det skal være til minst mulig ulempe for dere. Andre servicefolk eller vi som eiere kommer ikke uanmeldt. Det er heller ikke andre som kan leie deler av huset/eiendommen når dere først har leid det.

 

6.      Hvor mange er det plass til? Hva med dagstur-gjester?

 

Vi leier ikke huset ut slik at gjester må sove i stue, på sofa eller ekstraseng. Vi leier ut med 14 normale senger fordelt på 5 dobbeltrom og ett 4-mannsrom (stort med 4 enkeltsenger, ikke køyesenger). I tillegg har vi en babyseng i tre og en baby-reiseseng. Dyner, sengetøy og puter er der til alle senger, også babysenger.  Spisebord ute er tilpasset ca 12 personer. Spiseplass på kjøkkenet er langbord med lemmer og plass til ca 12. I tillegg har vi småbord som kan settes på endene for flere. Det er normal sofagruppe i 1.etasje og en stor sofa med masse puter i 2.etasje der TVn står, en slags koseplass for barna.

 

7.      Hvordan er bassenget?

 

Bassenget er L-formet og 12 meter på langsidene. Bassenget starter ved utgangen fra stuen og går skrått fra 0cm - til ca 1,1 meters tybde. I L-formen lengst unna er det hoppedybde på ca 1,9 meter.

Bassenget er soloppvarmet og gir fra midten av mai god badetemperatur. Skulle dere allikevel komme svært tidlig på sesongen og ønsker garantert ca 22-25 grader, kan dette bestilles i god tid. Dette er særdeles energikrevende (oppvarmingen på forhånd øker temperaturen med 1 c pr døgn, dvs. mange dager), og slik oppvarming vil koste leietaker ca 10-15.000 kr ekstra (avhengig av energipris). Merk at strøm er særdeles dyrt i Frankrike (ofte 5-10 ganger mer enn i Norge).

 

 

8.      Air condition på alle soverom, vennligst bruk med varsomhet

 

På alle soverommene finner du Daikin A/C som både om vinteren brukes til å varme opp rommet og om sommeren, skape en kjølig soveromstemperatur. Vennligst ikke la A/C stå på hele døgnet, eller undøvendig mye. Det holder ofte å settes på 1 time før legging. Vi anbefaler heller ikke å ha det på full styrke om natten, pga fare for forkjølelse. Lukk soveroms-dørene når A/C står på (ellers forsvinner den gode luften vekk i det store huset). Står  AC på hele dagen, vil også anlegge slites mer eller lage kondens, som ikke ønskes. Franske murhus regulerer generelt temperaturen godt for oss.

 


Copyright @ All Rights Reserved

kr 12.000-25.000